Bij CLUB HEAT staan we elk weekend weer klaar voor het tofste feestje, dit met de lekkerste tunes en jawel de dikste thema’s en concepten. Hier vertellen we je graag wat meer over die concepten, die wij week in en week uit wisselend van elkaar organiseren. Om jou een onvergetelijke avond te bezorgen bij CLUB HEAT in Gorinchem.

When life gets salty, add a little TQUILA and lime.

Vamos a la TQUILA. Volledig in latin stijl, elke laatste zaterdag van de maand in Club Heat. De beste reggaeton, baile funk, salsa, bachata en rumba. Heat wordt omgetoverd in een Zuid-Amerikaanse club met de beste deals op Desperado en (natuurlijk) Tequila.

GET UP, DRESS UP AND SHOW UP.

Het enige 16+ feestje in de regio! Elke laatste vrijdag van de maand, elke maand een nieuw thema. Inmiddels is STRAFKLAS een begrip en hebben we meerdere edities uitverkocht, tegenwoordig zijn we helemaal gratis!

Strafklas is een mix van muziekgenres en leeftijden, alles en iedereen komt voorbij. Check @strafklas op Instagram om te zien hoe dik dit feest is.

Classic HEAT, elke zaterdag in Club Heat. 

Het concept is bekend: twee dj’s, de beste urban tunes met een vleugje afro en tech house en elke zaterdag weer good vibes in een volle Club Heat. Kom gezellig langs en vier het weekend bij WE.ARE.HEAT.

Welcome to the Garden of Eden.

De dikste tech- en minimal house in Club Heat. Volledig in ‘boilerroom-style’. De DJ-booth staat in het midden van de zaal zodat we één zijn met de muziek en de dj. Waan je in een oase van bloemen en planten met de beste house tunes.

Culture is all about Hip-Hop and RnB classics.

Even terug naar de tijd waar Hip-Hop en RnB tunes nog gemaakt werden met passie. Usher, TLC, B.I.G., Pac, en ga zo nog maar even door. Alles komt voorbij tijdens Culture. Elke eerste vrijdag van de maand in Club Heat.

BIRTHDAY BASH AT CLUB HEAT

GO SHAWTY, IT’S YOUR BIRTHDAY

Vier je verjaardag bij Club Heat. Wij regelen twee flessen drank, shotjes, ballonnen, een flesje bubbels als welkomstdrankje en je eigen plekje in Club Heat voor jou en ongeveer 10 vrienden. Dit krijg je allemaal voor de prijs van 200 euro! Het enige wat jij moet doen is er zijn tussen 23:00 en 23:30.

Heb je vragen of wil jij je Birthday Bash geven in de dikste tent van de regio? Mail dan naar dj@clubheat.nl.

TRIBE

“Join the Tribe”

Volledig in ‘afro style’. De beste afrobeat, afro-house, amapiano, kuduro en nog veel meer invloeden vanuit het mooie Afrika. Elke maand in Club Heat, met de beste afro DJ’s

- FOLLOW CLUB HEAT -

Kerksteeg 7, 4201 CK Gorinchem